OBS: Du er nu offline

Bliv aktiv i 3F Ungdom

DSCF8450

Fagforeningen 3F er Danmarks stærkeste Fagforening, fordi 3F bygger på stærke faglige aktive medlemmer. Altså medlemmer, der gør en forskel på deres arbejdsplads og i deres fagforening.

Aktiviteterne kan være mange, se i kataloget her for inspiration.

Hvorfor være frivillig?: Som aktivt medlem får du indflydelse på din fagforening, og du kan sætte fokus på det du møder på din arbejdsplads. Du får også et stort netværk af andre faglige unge! Det er altså både personlig udvikling og faglig sparing. Vi glæder os til at få dig med.

Vil du være frivillig?: Så kan du skrive en mail til [email protected] og så vil du blive kontaktet. Skriv gerne i beskedfeltet lidt om, hvad du kunne tænke dig at deltage i, når det gælder unges uddannelses- og arbejdsmæssige vilkår. Kunne du, inden du tilmelder dig, godt tænke dig at blive kontaktet af os for at høre nærmere om vores arbejde, så skriv til 3F Ungdom på [email protected]. Skriv telefonnummer og et tidsrum vi kan fange dig på, så ringer vi dig op og tager en snak. Sammen finder vi ud af, hvad du vil og hvilke muligheder, der er præcis for dig.