OBS: Du er nu offline

Jobpatruljen

JP2

Jobpatruljen er en oplysningskampagne, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 18 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet. Vi taler med de unge – og ofte også arbejdsgiverne – om løn, sikkerhed og rettigheder på arbejdspladsen. Vi er ca. 250 unge, der hver sommer besøger ca. 10.000 arbejdspladser landet over.

Jobpatruljen er en aktiv bevægelse, der vil sikre unge bedre forhold på deres arbejde. Derfor kaldes frivillige i Jobpatruljen for aktivister. Vi søger altid efter nye, friske kræfter, så kontakt os, hvis du vil høre mere om at komme med. 

Hvem er du?

Synes du ikke, at unge skal bære mere, end deres kroppe kan klare, eller at unge under 15 år skal skærmes for at servere alkohol til fulde mennesker? 

Så tag med ud på arbejdspladserne, hvor de unge arbejder, så vi kan oplyse om de unges rettigheder. Som Jobpatrulje-aktivist er der kun ét krav – det er, at du gerne vil være med til at sikre de unges rettigheder på arbejdsmarkedet. 

Hvad får du ud af det?'

Når du er med i Jobpatruljen, får du afgørende betydning for andre unges forhold på deres fritidsjob, og du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab sammen med andre, der også gerne vil sikre de unges rettigheder.

Derudover får du:

Du får en oplevelse for livet! At tage med på Jobpatrulje giver dig en bred indsigt i unges arbejdsforhold og i de rettigheder, som unge har. Det giver dig en unik personlig ballast igennem de erfaringer, du gør dig under Jobpatruljen. Så meld dig allerede til i dag.

Meld dig som aktivist